Wat AQM doet

Over AQM

AQM IC                                                                                                                              Contact

AQM staat voor advise, quality en management.

De drijvende kracht achter AQM International Consulting is Jos Valkenburg (1956). Eerst heeft hij heeft in een periode van 20 jaar zijn sporen verdiend bij gerenommeerde bedrijven als Holco, Philips en Hoogovens (tegenwoordig Tata Steel). Sinds 1999 werkt Jos als zelfstandig consultant en specialiseerde zich voor bedrijven in de maakindustrie. Hij bewerkstelligt direct en mooi resultaat in uitdagende projecten bij klanten in automotive, metaal-elektro, vliegtuigbouw en foodbusiness. AQM zorgt dat productie en interne logistiek binnen een bedrijf beter op elkaar aansluiten, zodat de ondernemer niet alleen nu, maar ook in de toekomst geld bespaart en de output kan verhogen.

Jos is in zijn woonplaats Venlo sociaal betrokken en draagt enkele stichtingen en verenigingen een warm hart toe:

Missie
AQM International Consulting is een organisatie die op integere wijze haar kennis en ervaring inzet bij het realiseren van interessante projecten. Wij hebben vertrouwen in medewerkers, die nauw betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Wij geloven dat als wij goed ons best doen, u weloverwogen keuzes kunt maken. Onze uitgangspunten zijn: problemen en oplossingen inzichtelijk maken, medewerkers betrekken en samen de organisatie te optimaliseren. Wij gebruiken ons gezond verstand, zijn open, eerlijk en oplossingsgericht.

Visie
AQM International Consulting draagt haar steentje bij aan het behoud van werkgelegenheid in West-Europa en heeft haar focus gelegd binnen een straal van 150 km. Mits, economisch zinvol. Bedrijven in de maakindustrie, inclusief haar betrokken en gedreven medewerkers, helpen zichzelf verder te ontplooien, zodat continuïteit op basis van efficiëntie en cradle-to-cradle is geborgd en de verbetering voor iedereen aanvaardbaar is. AQM streeft naar een totaalresultaat dat breed in een organisatie wordt gedragen. Uitgangspunten zijn: maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame oplossingen.

Foto’s: dank aan mack2happy, Ventrilock, Franky242, Apolonia, SweetCrisis en Kromkrathog via freedigitalphotos.net.

© 2019 AQM International Consulting